ГоловнаСуспільствоВійна

Сили АТО не зазнали втрат у понеділок

Бойовики відкривали вогонь 36 разів.

Сили АТО не зазнали втрат у понеділок
Фото: facebook.com/ato.news

За минулу добу російсько-окупаційні угруповання на Донбасі 36 разів відкривали вогонь у напрямку українських військ. З них 16 обстрілів характеризуються як неприцільні. Втрат серед українських військових немає.

Наприкінці доби основна активність бойовиків фіксувалася на Приморському напрямку, повідомляє штаб АТО.

Тут після 18:00 окупанти з мінометів калібру 82 міліметри били по позиціях поблизу Гнутового і Талаківки. Крім того, біля Талаківки бойовики ввечері і вночі кілька разів використовували стрілецьку зброю і відкривали вогонь з гранатометів і озброєння БМП. Неспокійно було і біля Водяного, яке вже кілька днів поспіль перебуває в епіцентрі вогневого протистояння. Наприкінці доби тут бойовики тричі обстріляли опорні пункти сил АТО з великокаліберних кулеметів. Також під вогнем противника виявилися укріплення в районі Лебединського, Павлополя і Старогнатівки.

На Донецькому напрямку після 18:00 ворог двічі обстрілював із гранатометів і великокаліберних кулеметів позиції ЗСУ в Авдіївській промзоні. З гранатометів найманці били по українських захисникам в околицях Кам'янки і Новгородського.

На Луганському напрямку за добу зафіксовано один обстріл. Близько 21:00 противник випустив 7 мін калібру 82 міліметри по позиціях біля Кримського.

Нагадаємо, в неділю бойовики 51 раз порушили перемир'я в зоні АТО.

Втрат серед військовослужбовців не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram