ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві джип з козирним підробленим номером збив насмерть жінку

Range Rover з номерним знаком "I 0001 I" зареєстровано на 41-річну киянку. 

Уночі в Києві автомобіль Range Rover збив на смерть 32-річну жінку, яка переходила проспект Соборності над підземним пішохідним переходом.

Це сталося близько 22:00 неділі біля зупинки "Давидова". Автомобіль-учасник ДТП з місця зник, повідомляється у фейсбуці поліції.

Правоохоронці встановили, що учасником смертельної аварії був білий Range Rover з номерним знаком "I 0001 I". Під час перевірки баз даних державних номерних знаків транспортних засобів з'ясувалося, що цей індивідуальний номер закріплений за 12 автомобілями в Україні та інших державах, серед яких немає автомобіля Range Rover.

Незабаром машину з пошкодженнями правої фари й капота виявили на вулиці Ентузіастів. Транспортний засіб зареєстровано на киянку 1976 року народження.

"Зараз слідчі намагаються поспілкуватися із власницею, щоб з'ясувати, чи справді авто стало учасником ДТП і хто на той момент перебував за кермом. Крім того, призначають судові експертизи, зокрема трасологічну й автотехнічну", - повідомляє поліція.

Розпочато розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram