ГоловнаСуспільствоПодії

Військовий поранив ножем поліцейського в Києві

Наряд поліції охорони намагався припинити бійку в кафе.

Військовий поранив ножем поліцейського в Києві
Фото: facebook.com/KyivOperativ

Військовослужбовець завдав удару ножем у ногу одному з бійців наряду поліції охорони, які приїхали, щоб припинити бійку у кафе в Києві.

Як повідомляють на сайті столичної поліції, це сталося о 04:20 на вулиці Мечникова.

"Під час припинення конфлікту і затримання правопорушників, один з учасників інциденту дістав ніж і вдарив ним у ногу поліцейського охорони. Лікарі «швидкої» надали постраждалому необхідну допомогу і направили його в медичний заклад. Щоб з'ясувати всі обставини події, трьох учасників конфлікту доставили в Печерське районне управління поліції. Зараз встановлено, що чоловік, який завдав тілесних ушкоджень поліцейському, - діючий військовослужбовець, 1986 року народження", - сказано в повідомленні.

Розпочато розслідування за ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Ресурс "Київ Оперативний" уточнює, що бійка сталася біля бару "Гидкий Койот" на Мечникова, 9-а.

"Конфлікт стався через те, що один із відвідувачів закладу - боєць, який близько року тому повернувся зі сходу України, почув, як невідомий йому чоловік голосно прославляв терористичні організації "ДНР" і "ЛНР". Вони вийшли у двір. Спочатку просто базікали, але прихильник терористів покликав друзів, які почали щосили бити чоловіка. Розбили голову. Чоловік не розгубився і дістав ніж, тому що бій був дуже нерівний - 12 проти 1", - пише видання.

Усі учасники бійки були п'яні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram