ГоловнаСуспільствоЖиття

В Україні створили нову соцмережу

Woolik повинен стати альтернативою "ВКонтакте" і "Однокласників".

В Україні створили нову соцмережу

У мережі з'явилася нова українська соціальна мережа під назвою Woolik, яка позиціонує себе як альтернативу заблокованим російським сервісам.

Згідно з релізом, який опублікував портал "Ліга", офіс нової соцмережі розташований у Києві. Сервери теж розміщені на території України.

"Так, ми розуміємо, що багато команд уже намагалися дати українцям власний аналог іноземних соціальних мереж. Так, черговий великий проект буквально вчора заявив про своє закриття. Всі ці проекти - це хороший самовчитель, як не потрібно робити соціальні мережі. Спасибі їм за це", - йдеться в ньому.

Поки Woolik є доволі таємничим проектом: засновники соцмережі залишаються невідомими, так само як і команда, що працює над нею. Видання MediaSapiens поспілкувалося з офіційним аккаунтом Woolik в Facebook, однак представник проекту відмовився розкривати які-небудь конкретні дані.

Наразі відомо, що офіційно мережу Woolik запустили 17 серпня, всі її засновники є українцями. Фінансується проект за рахунок самих засновників.

Представник мережі також розповів, що тільки-но система почне працювати "без глюків", засновники Woolik розкриють більше інформації про свій проект. Орієнтовно робота над оновленнями повинна завершитися через кілька тижнів.

Нагадаємо, раніше так і не запущена соцмережа Ukrainians оголосила про своє закриття.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram