ГоловнаСуспільствоПодії

У поліції немає інформації про причетність Димінського до смертельної ДТП на Львівщині

Затримано 43-річного директора охоронної фірми, пов'язаної з бізнесменом. 

У поліції немає інформації про причетність Димінського до смертельної ДТП на Львівщині
Фото: zaxid.net

У співробітників поліції немає інформації про причетність бізнесмена Петра Димінського до  смертельної ДТП у Львівській області.

Брат 26-річної дівчини, яка загинула в ДТП, у фейсбуці написав, що його сестру вбив саме Димінський. Але прес-секретар Національної поліції у Львівській області Іванна Кутнів у коментарі  112 каналу   заявила, що в поліції інший підозрюваний.

"Водія Mercedes затримали, зараз проводиться перевірка його свідчень, встановлюються обставини ДТП, автомобіль також помістили на арештмайданчик, призначено низку експертиз", - заявила вона.

Видання Zaxid.net стверджує, що підозрюваним є Андрій Борщ, гендиректор охоронної фірми "Ірбіс", якій формально належить резиденція Димінського.

Нагадаємо, 18 серпня автомобіль з кортежу відомого львівського бізнесмена Петра Димінського зіткнувся з іншою машиною. Її водій загинула.

ДТП сталася на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня Яворівського району Львівської області близько 15:10. За попередніми висновками, автомобіль Opel, за кермом якого була 26-річна мешканка села Ямельня, виїжджав із села на трасу, коли в нього врізався Mercedes S 65 AMG.

Димінський був помічений на місці ДТП.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram