ГоловнаСуспільствоПодії

Троє людей загинуло й одну поранено через вибух гранати в селі біля Курахового (оновлено)

Господар будинку хотів "показати салют". 

Троє людей загинуло й одну поранено через вибух гранати в селі біля Курахового (оновлено)
Фото: 5.ua

Три людини загинули й одна була поранена сьогодні вночі внаслідок вибуху гранати в селі Дачне Донецької області, розташованому по сусідству з Кураховим.

Обставини події наразі невідомі.

Прес-служба ДСНС повідомляє лише, що вибух стався на території приватного домогосподарства. Постраждалого доправили до міської лікарні.

"Трагедія в Маріїнському районі, в селищі Дачному: за нез'ясованих поки що обставин у дворі приватного будинку розірвалася ручна граната. Внаслідок вибуху загинули двоє чоловіків і жінка, ще один чоловік з діагнозом «мінно-вибухова травма» госпіталізований до Курахівської міської лікарні. Дав завдання поліції посилити роботу з виявлення і вилучення з обігу зброї та вибухівки", - написав у фейсбуці голова Донецької ОВЦА Павло Жебрівський.

Оновлення. Поліція Донецької області повідомила, що вибух стався вночі.

У будинку, де сталася трагедія, проживала жінка 1983 р.н. і чоловік 1965 р.н. До них у гості прийшли ще двоє знайомих чоловіків. Разом вони розпивали спиртне.

За словами єдиного вцілілого чоловіка, господар будинку хотів показати салют, після чого стався вибух.

На місці події поліцейські знайшли фрагменти гранати, ще одну гранату Ф-1 і два запали. Порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу - умисне вбивство. 

Нагадаємо, що напередодні у Святошинському районі Києва 44-річний чоловік скоїв самогубство за допомогою гранати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram