ГоловнаСуспільствоПодії

У Вінниці в магазин кинули гранату

Введено план "Перехоплення".

У Вінниці в суботу, 1 липня, близько 11:00 двоє невідомих кинули вибуховий пристрій у приміщення магазину одягу, в результаті чого почалася пожежа.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Вінницькій області.

"За попередньою інформацією, до магазину під'їхали двоє невідомих на мотоциклі "Сузукі" біло-синього кольору. Водій і пасажир перебували в мотоциклетних шоломах синього кольору. Коли співробітниця магазину відчиняла приміщення, один з чоловіків бризнув невідомою речовиною їй в обличчя. Інший зловмисник кинув вибуховий предмет у двері магазину. Після цього обидва втекли на мотоциклі. Після надходження інформації на лінію 102 на місце події виїхали всі служби оперативного реагування поліції, швидка медична допомога", - йдеться в повідомленні.

Фото: vn.npu.gov.ua

Фото: vn.npu.gov.ua

У поліції повідомляють, що вогонь швидко локалізували і загасили рятувальники. На місці події працюють поліцейські-вибухотехніки та слідчо-оперативна група поліції.

Працівниці магазину надано медичну допомогу, її життю нічого не загрожує. В результаті інциденту більше ніхто з громадян не постраждав.

"У діях зловмисників вбачаються ознаки кримінального злочину, передбаченого ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). Такий злочин карається терміном від трьох до семи років позбавлення волі", - інформують у поліції.

Поліція вживає заходів для затримання зловмисників, введено план "Перехоплення".

Як повідомляли, поліцейські затримали п'яного жителя Дніпра, який погрожував підірвати гранату на вулиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram