ГоловнаСуспільствоЖиття

На Закарпатті водій збив шлагбаум і травмував прикордонника

Одного із зловмисників затримали.

У Закарпатській області на пункті пропуску "Вилок" на кордоні з Угорщиною водій збив шлагбаум і травмував співробітника прикордонної служби. Інцидент стався близько 16:30 26 червня.

Про це повідомив прес-секретар Державної прикордонної служби Олег Слободян.

Відзначається, що в "Лексусі" української реєстрації було двоє чоловіків. Під час контролю у прикордонників виникли підозри про можливу підробку номера кузова машини. Прикордонники вирішили перевірити автомобіль ретельніше і детальніше вивчити документи.

"Але замість того, щоб піти в спеціальний бокс, один з чоловіків, який перебував у автомобілі, сів за кермо і різко розвернувшись на великій швидкості, поїхав на виїзд з пункту пропуску в бік України. Ще один почав заважати черговому шлагбаума застосувати пристрій для примусової зупинки автомобіля. Автомобіль на великій швидкості збив шлагбаум, який рикошетом вдарив прикордонника", - написав Слободян у Facebook.

За його словами, прикордонники почали переслідування автомобіля і повідомили про інцидент поліції. В результаті операції одного з чоловіків затримали.

Військовослужбовець, який отримав травму, перебуває в лікарні, його життю нічого не загрожує.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram