ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд заарештував "знахарів", які в Чернігівській області вбили подружжя з Києва

Подружня пара "лікувалася" від безпліддя.

Суд заарештував "знахарів", які в Чернігівській області вбили подружжя з Києва
Фото: cn.npu.gov.ua

Новозаводський районний суд Чернігова обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці "цілителям", яких підозрюють у вбивстві подружжя з Києва.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Чернігівській області.

Понад тиждень тому, 15 червня, до поліції Києва звернулися із заявою про зникнення подружньої пари. Поліція знайшла тіла чоловіка та жінки 21 червня за селом Шаповалівка Борзнянського району Чернігівської області.

"Їхні тіла були закопані на території звалища на місці колишнього свинокомплексу. Жінці і чоловікові було нанесено п'ять ножових поранень у груди, від чого вони померли. В рамках оперативно-розшукових заходів поліція затримала підозрюваних. Ними виявилися знахарка та її товариш, який також практикує чаклунство", - йдеться в повідомленні.

Зараз слідчі Нацполіції в Чернігівській області розслідують кримінальне провадження за пунктом 1 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох або більше осіб), що карається позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті (корисливі мотиви).

Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, двоє жителів Полтавської області знайшли в лісі Touareg з двома трупами, тіла закопали, а машину пустили на розбирання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram