ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО повідомив про відсутність втрат серед військових у п'ятницю

Бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі.

Штаб АТО повідомив про відсутність втрат серед військових у п'ятницю
Фото: facebook.com/ato.news

З початку доби втрат серед українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі нема.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

Відзначається, що бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

На Приморському напрямку зафіксовано 14 обстрілів. Під ворожий вогонь з 120-мм мінометів потрапили позиції військових в районі Павлополя і Гнутового. А опорні пункти сил АТО у Широкиному були обстріляні з артилерійських систем калібру 122 мм. Північніше, на підступах до Мар'їнки та Красногорівки, проросійські бойовики застосовували міномети калібрів 120 і 82 мм. Легше озброєння використовували в районі Чермалика, Новогригорівки, Новотроїцького та Лебединського.

На Донецькому напрямку з початку доби бойовики відкривали вогонь 7 разів. Укріплені ппункти ЗСУ в передмісті Авдіївки кілька разів обстрілювали з мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів і стрілецької зброї. Також з мінометів були обстріляні оборонні позиції біля Кам'янки і Верхньоторецького. А біля Зайцевого противник використовував гранатомети різних систем.

На Луганському напрямку бойовики тричі обстріляли позиції бійців АТО в районі Кримського - з 120-мм і 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї меншого калібру.

"Ситуація уздовж всієї лінії розмежування перебуває під контролем підрозділів сил АТО. У разі необхідності Українські захисники готові дати противнику гідну відсіч на будь-якій ділянці фронту", - зазначили в штабі.

Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі отримали поранення троє бійців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram