ГоловнаСуспільствоЖиття

Мережа магазинів MOYO пропонує мультиформатне обслуговування покупців Новости компаний

Історія мережі магазинів MOYO.UA почалася з відкриття у вересні 2009 року першої торгової точки в Києві (ТРЦ «Аладдін»).

Спочатку магазин був активно представлений офлайн як зручні магазини цифрової та електронної техніки «біля будинку». До кінця 2010 року під вивіскою MOYO працював вже 21 магазин у 10 містах. Далі все розвивалося більш стрімко і цікаво: на сьогодні це повноцінний омні-рітейл. Мережа магазинів MOYO.UA органічно поєднує переваги звичайної роздрібної та інтернет-торгівлі.

У 2017 році роздрібна мережа магазинів налічує 48 точок в 27 містах України під брендом MOYO.UA (мойо юей). Розмір більшості з них — 150 або 300 кв. метрів, цього достатньо, щоб пропонувати найпопулярніші товари. Одна з переваг MOYO.UA перед класичними онлайн-магазинами — наявність великих запасів, що дозволяє підвищити швидкість доставки потрібного товару до споживача. Товар вже знаходиться на складі і підготовлений до відправки.Також в MOYO працює програма актуального асортименту. Товар доставляють у ті міста, де споживач із найбільшою ймовірністю його купить. Наявність складу в магазині дозволяє нам доставляти не по одному замовленню, а відразу достатню кількість товарів.

Покупці мають можливість ознайомитися з асортиментом товарів на сайті MOYO.UA або безпосередньо в магазині, а потім замовити зручну доставку: в роздрібний магазин мережі, на склад транспортної компанії або прямо додому.

Мережа Мойо відрізняється від конкурентів не тільки великим асортиментом, в який крім електроніки та побутової техніки входять також спортивні тренажери, косметика, іграшки та багато інших товарів. Ще одна з його основних переваг — цілодобова доступність. Магазин MOYO на вул. Марка Вовчка, 18А переведений в режим роботи 24/7, щоб покупець зміг не тільки підібрати, але і відразу забрати товар в будь-який зручний для нього час.

Крім того, MOYO.UA створила сервіс миттєвої доставки: клієнти можуть отримати своє замовлення з доставкою по Києву протягом 45-90 хвилин (в залежності від району).

Покупці MOYO.UA можуть перевірити товар перед оплатою, замовивши його доставку в реальну торговельну точку, вибрати зручний спосіб оплати, а також зручний спосіб отримання замовлення.

Об'єднання переваг офлайн і онлайн-покупок зробило сервіс в мойо максимально зручним. Однак на цьому в мережі не зупиняються і обіцяють в найближчому майбутньому ще більше нововведень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram