ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві з 26 квітня на три тижні перекриють Хрещатик

На час "Євробачення" в центрі столиці обмежать рух транспорту і пішоходів.

У Києві з 26 квітня на три тижні перекриють Хрещатик
Фото: Дарья Чабанова

У Києві з 26 квітня по 18 травня центральна вулиця Хрещатик буде закрита для проїзду транспорту. Рух пішоходів також частково обмежать.

Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА.

"У зв'язку з організацією локацій на "Євробачення-2017" у місті обмежується рух транспорту деякими вулицями на час проведення пісенного конкурсу", - йдеться в повідомленні. Так, з 00:00 26 квітня до 24:00 18 травня рух транспорту буде обмежено:

- по вул. Хрещатик - від вул. Богдана Хмельницького до вул. Михайлівській;

- по вул. Прорізній - від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик в обох напрямках.

Також з 26 квітня до 18 травня вул. Хрещатик буде частково закрита для пішоходів. Так, рух обмежать від вул. Богдана Хмельницького до вул. Прорізної по нижній частині тротуару на непарній стороні Хрещатика.

Також киян просять на час проведення заходів утриматися від поїздок по вулиці Микільсько-Слобідській, а в разі необхідності бути готовим пред'явити документ, що засвідчує факт проживання в цьому мікрорайоні. Також пропонують альтернативний шлях під'їзду до вказаних житлових будинків - по вулиці Шептицького.

"Особливу увагу звертаємо на посилений режим громадської безпеки та обмеження дорожнього руху в дні проведення офіційних заходів у рамках конкурсу, а саме: з 8 по 11 травня - півфінал конкурсу; 12 і 13 травня - фінальні дні "Євробачення".

Фото: facebook.com/kievtransport

З повним списком вулиць і графіком можна ознайомитися на сторінці Департаменту у Фейсбуці.

Нагадаємо, Україна виграла право провести конкурс після того, як на "Євробаченні-2016" у Швеції перемогла українська співачка Джамала з піснею "1944".

"Євробачення-2017" пройде в Києві 9-13 травня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram