ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі загинув один військовий, двох поранено

Бойовики 34 рази відкривали вогонь по силах АТО.

За добу на Донбасі загинув один військовий, двох поранено
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 34 рази обстріляли позиції українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. У результаті один боєць загинув і двоє отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів терористи обстрілювали позиції ЗСУ в районі Троїцького. По захисниках Авдіївки били зі 120-міліметрових мінометів, протитанкових гранатометів і кулеметів великих калібрів. По захисниках Пісків, Луганського і Новоселівки Другої вели вогонь з мінометів калібру 82 мм і гранатометів. Опорні пункти підрозділів АТО під шахтою Бутівка і Невельським обстрілювали з гранатометів, великокаліберних кулеметів, а біля Зайцевого - зі стрілецької зброї. Крім того, в районі Луганського били з озброєння БМП, а в районі Авдіївки активно діяли снайпери.

На Приморському напрямку з мінометів калібру 82 мм і протитанкових гранатометів бойовики обстрілювали позиції військових біля Тарамчука і Мар'їнки. З озброєння БТР, автоматичних гранатометів і кулеметів великих калібрів обстрілювали Гнутове, а стрілецьку зброю застосовували біля Широкиного. Позиції морських піхотинців під Водяним і Павлополем також обстрілювали ворожі снайпери.

На Луганському напрямку з мінометів калібру 82 мм, гранатометів і великокаліберних кулеметів били по позиціях ЗСУ в районі Новозванівки. Укріппункти у Станиці Луганській накривали вогнем БМП і гранатометів, а озброєння БТР і автоматичні гранатомети застосовували біля Новоолександрівки. З гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали позиції ЗСУ біля Валуйського.

Нагадаємо, в неділю автомобіль місії ОБСЄ наїхав на міну біля села Пришиб (правий берег Сіверського Дінця). Ця територія контролюється бойовиками "ЛНР", яких підтримує Росія. У результаті вибуху загинув співробітник місії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram