ГоловнаСуспільствоВійна

Чотирьох військових поранено в четвер на Донбасі

Зафіксовано 22 обстріли.

Чотирьох військових поранено в четвер на Донбасі
Фото: facebook.com/ato.news

Російсько-окупаційні війська з початку доби 22 рази відкривали вогонь по опорних пунктах Збройних сил України на Донбасі.

На Приморському напрямку по позиціях поблизу Мар'їнки ворог стріляв з мінометів калібру 82-мм, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї. З гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по опорних пунктах біля Павлополя і Водяного. Кулемети великих калібрів застосовували по захисниках Чермалика та Красногорівки, а по захисниках Новоселівки Другої вели вогонь зі стрілецької зброї, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку по позиціях біля Авдіївки ворог застосовував 82-міліметрові міномети, кулемети крупного калібру і стрілецьку зброю. По опорних пунктах поблизу шахти "Бутівка" стріляли з танка і з мінометів калібру 82-мм. Позиції в районах Кам'янки, Майорська, Зайцевого і Пісків противник обстрілював з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї. По захисниках Опитного вели вогонь з великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку з 82-міліметрових мінометів і автоматичних гранатометів ворог обстріляв опорні пункти біля Катеринівки. По позиціях біля Дінця вели вогонь з гранатометів і стрілецької зброї.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram