ГоловнаСуспільствоВійна

Двоє бійців АТО отримали поранення на Донбасі у вівторок

Бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Двоє бійців АТО отримали поранення на Донбасі у вівторок
Фото: Макс Левин

З початку доби бойовики 30 разів відкривали вогонь в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі, в результаті поранення отримали двоє військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120 мм терористи обстріляли позиції ЗСУ біля Авдіївки, Троїцького та Луганського. Також в районі Авдіївки, Опитного і Троїцького застосовували міномети калібру 88 мм

Укріппункти поблизу Луганського бойовики обстрілювали з озброєння БМП, а в районі Пісків, Луганського та Троїцького застосовували гранатомети і великокаліберні кулемети.

На Маріупольському напрямку, в районі Тарамчука, бойовики застосовували 82-мм міномети. По позиціях морської піхоти в Широкиному бойовики відкривали вогонь з зенітної установки ЗУ-23-2. Опорні пункти біля Водяного обстрілювали з гранатометів і кулеметів, в районі Павлополя - з гранатометів. Під Гнутовим і Водяним також активізувалися снайпери бойовиків.

На Луганському напрямку неспокійно було біля Новозванівки. Тут терористи застосовували міномети калібру 82 мм, а також гранатомети.

Сили АТО відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі загинули двоє українських військовослужбовців, четверо були поранені, ще один боєць отримав бойову травму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram