ГоловнаСуспільствоПодії

20-річна мати покинула доньок на вулиці в Києві, тому що вони заважали їй знайти роботу

Жінка заявила поліцейським, що відмовляється від дітей.

Співробітники поліції затримали в Києві 20-річну уродженку Рівненської області, яка вночі 22 березня покинула двох своїх дітей на вулиці Ванди Василевської.

Як повідомляє поліція, напередодні в поліцію надійшло повідомлення про те, що у дворі житлового будинку люди помітили коляску з дітьми, які перебували без нагляду дорослих. Одній із дівчаток усього 8 місяців, іншій - два роки. Стан здоров'я дітей задовільний, очевидних патологій у них не виявили.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Матір знайшлася в одному з хостелів на вулиці Гончара.

Вона розповіла, що приїхала до Києва, щоб працевлаштуватися, проте малолітні діти їй заважали, і вона вирішила їх позбутися.

На проспекті Перемоги вона звернула на невідому вулицю, де зайшла у двір, там і залишила коляску з дітьми. Під час спілкування жінка зазначила, що від дітей вона відмовляється.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України, санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до двох років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram