ГоловнаСуспільствоВійна

За добу троє бійців АТО загинули, дев'ять отримали поранення

Бойовики 60 разів обстріляли позиції військових на Донбасі.

За добу троє бійців АТО загинули, дев'ять отримали поранення
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 60 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. У результаті троє бійців загинули і дев'ятеро отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку бойовики атакували опорні пункти морських піхотинців під Водяним. Отримавши відсіч, терористи застосували "Гради" і важку артилерію калібру 152 і 122 мм.

Під вогнем артилерійських систем великого калібру опинилися також позиції морпіхів у районі Лебединського і Талаківки. З мінометів калібру 120 мм і 82 мм бойовики обстріляли захисників Широкиного, Миколаївки Новотроїцького та Красногорівки. Зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем били по Широкиному, Водяному, Новотроїцькому та Гнутовому. У Широкиному російсько-терористичні війська обстріляли морпіхів з озброєння БМП і танка.

На Донецькому напрямку під мінометним вогнем опинилися укріплення сил АТО біля шахти Бутівка, Луганського та Кам'янки. По позиціях у районі Авдіївки бойовики вели вогонь з кулеметів, гранатометів, мінометів, а потім до обстрілу додали танк.

На Луганському напрямку, поблизу Троїцького, Новозванівки і Новоолександрівки, терористи обстріляли позиції українських військових з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. А по захисниках Трьохізбенки вдарили з протитанкових керованих ракет.

Нагадаємо, в понеділок, 20 березня, під час бойових дій біля Водяного були вбиті вісім найманців, ще 16 - поранені.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram