ГоловнаСуспільствоЖиття

Вшанування лауреатів 21-ї програми "Людина року-2016" Новости компаний

15 березня в одному з найпопулярніших і респектабельних ресторанів столиці "Альмондо" відбувся прийом на честь лауреатів 21-ї загальнонаціональної програми "Людина року-2016". Ця подія традиційно є своєрідним "pre-party" щорічної урочистої церемонії.

Усі лауреати в національних номінаціях програми - особистості, яких визнано найкращими в різних сферах професійної діяльності за минулий рік.

Під час вшанування, в невимушеній і святковій обстановці лауреатам вручили почесні дипломи - високу відзнаку за їхні досягнення.

Для української еліти і численних представників ЗМІ звучали музичні вітання від Поля Манондіза, Кирила Каплуновського, Наталки Карпи, гурту "АРМІЯ".

Сьогодні програма "Людина року" - найважливіше явище суспільного життя, що сприяє формуванню нової еліти країни. У 2016 році програма відзначила свій 21-й рік - рік цілковитого повноліття.

Імена переможців у кожній з 17 національних номінацій, а також імена володарів Міжнародних і Спеціальних премій буде оголошено в Національній опері України 25 березня 2017 року під час 21-ї церемонії вручення премії "Людина року-2016".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram