ГоловнаСуспільствоВійна

Один військовий загинув, двох поранено в четвер на Донбасі

За добу зафіксовано 83 обстріли.

Один військовий загинув, двох поранено в четвер на Донбасі
Фото: Макс Левін

Російсько-окупаційні війська 83 рази обстріляли позиції сил АТО на Донбасі в четвер. Двох українських військових було поранено, один загинув.

Як повідомляє штаб АТО, на Донецькому напрямку танк окупантів неодноразово вів вогонь по Авдіївці. З мінометів різних калібрів бойовики обстрілювали Піски, Зайцеве, Троїцьке і Кам'янку. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Новгородське, Піски, Авдіївку, Верхньоторецьке, Новоселівку, Луганське, Зайцеве. Снайпер обстрілював позиції військових у районі Новгородського.

На Луганському напрямку з мінометів різних калібрів російсько-окупаційні війська обстріляли Попасну і Новозванівку, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів - Троїцьке, Кримське і Новоолександрівку. По Новозванівці вогонь вели БМП противника, а по Троїцькому - зенітні установки.

На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів обстріляли Красногорівку, Новотроїцьке, Тарамчук, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Водяне, Павлопіль, Гнутове, Широкине, Новотроїцьке. По Широкиному вогонь вів снайпер.

Нагадаємо, в середу на Донбасі було зафіксовано 54 обстріли з боку бойовиків, у результаті один військовослужбовець отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram