ГоловнаСуспільствоЖиття

"Укрзалізниця" готова надати три ешелони електропоїздів для евакуації жителів Авдіївки

При отриманні відповідного наказу перший поїзд подадуть за 3-4 години.

"Укрзалізниця" готова надати три ешелони електропоїздів для евакуації жителів Авдіївки
Фото: forum.autoua.net

У разі евакуації жителів Авдіївки Донецької області державне підприємство "Укрзалізниця" готове надати три ешелони електропоїздів.

Про це повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

Як зазначається, відповідальність за евакуацію людей з Авдіївки покладено безпосередньо на Міністерство інфраструктури і ПАТ "Укрзалізниця".

"При отриманні відповідного наказу про евакуацію жителів за 3-4 години буде забезпечене надсилання першого електропоїзда місткістю 1200 осіб зі ст. Красноармійськ, наступний електропоїзд буде подано за 1,5 години (загальна кількість таких поїздів - 3)", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, увечері 2 лютого в Авдіївці в результаті обстрілу непарної горловини знеструмлено пост чергового зі станції і всі світлофори та стрілочні переводи. Приміський рух здійснюється тільки до станції Очеретине для забезпечення безпеки пасажирів.

На сьогоднішній день на ділянці Авдіївка - Чаплине в графіку функціонує один поїзд. Відправлення зі станції Авдіївка о 15 год. 40 хв.

Нагадаємо, з 29 січня Авдіївка піддається потужним обстрілам. Місто залишилося без води, електрики і теплопостачання. 31 січня з лікарні Авдіївки евакуйовані всі хворі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram