ГоловнаСуспільствоВійна

4 військових загинули, 5 - поранені в зоні АТО з початку доби

Станом на 18:00 неділі зафіксовано 22 обстріли. 

4 військових загинули, 5 - поранені в зоні АТО з початку доби
Фото: Макс Левін

Штаб антитерористичної операції на Донбасі інформує про чотирьох загиблих і п'ятьох поранених українських військових від початку доби в неділю.

"Станом на 18:00 зафіксовано 22 обстріли. На жаль, четверо наших військових загинули, 5 - поранені", - йдеться у вечірньому зведенні штабу АТО.

Згідно з повідомленням, російсько-окупаційні війська продовжують обстріл позицій українських військових на всіх напрямках. На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів вони обстрілювали Красногорівку. З гранатометів і стрілецької зброї - Гнутове, Павлопіль, Водяне, Широкине, Красногорівку, Талаківку. По Широкиному вогонь вів БТР противника.

"На Донецькому напрямку після масованих обстрілів з мінометів у районі Авдіївки окупанти намагалися штурмувати наші позиції, і, зазнавши втрат, змушені були відступити. Протягом дня вони продовжили обстріли з мінометів по Авдіївці, Опитному і Кам'янці. Танк вів вогонь по Пісках. О 13:45, після обстрілів наших позицій із гранатометів різних калібрів, окупанти вчинили чергову спробу вибити наших військових з позицій у районі Авдіївки. Штурм закінчився для бойовиків невдачею. Ворог змушений був відступити", - повідомляють у штабі.

Раніше повідомлялося, що в результаті штурму Авдіївки були поранені 7 українських військовослужбовців, а також двоє мирних жителів. У ході ранкових боїв поблизу Авдіївки загинули троє українських бійців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram