ГоловнаСуспільствоЖиття

Дніпровська м'ясна фабрика пропонує сосиски за стандартами 30-х років

Реклама викликала невдоволення в соцмережах.

Дніпровська м'ясна фабрика пропонує сосиски за стандартами 30-х років
Фото: cdvr.org.ua

Дніпровська м'ясна фабрика "Алан", яка випускає продукцію під торговою маркою "Спец Цех", у рекламі своїх сосисок вказала на використання стандартів 30-х років під час виготовлення продукції. Це викликало шквал критики у соцмережах, йдеться на сайті "Українського визвольного руху". 

Фото: cdvr.org.ua

Оригінальність маркетингового ходу користувачі не оцінили, вказавши на репресії і Голодомор, які були у цей час в Україні.

У компанії акцентують на тому, що 30-ті відомі не тільки Голодомором 32-33 років, а й високими стандартами харчової промисловості, особливо в 35-36 роках: "Більше м'ясних продуктів, які були виготовлені в цей час в СРСР, ще не було ніколи. Саме в 35-36 роках було розроблено велику кількість класичних рецептів ковбас (зокрема і "Докторську"), які й сьогодні можна назвати еталонними, завдяки натуральному складу і користі, які вони мали для населення".

Як відомо, в 30-х роках ХХ століття в Україні був Голодомор-геноцид, організований керівництвом СРСР: в українців відбирали продукти харчування, а за спроби приховати чи вкрасти продукти - розстрілювали.

Нагадаємо, у грудні Верховна Рада закликала демократичний світ визнати Голодомор 30-х років геноцидом українського народу. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram