ГоловнаСуспільствоПодії

Вимагачі змусили жителя Київської області копати собі могилу

Хлопцеві вдалося обдурити злочинців, забігти в магазин і викликати поліцію.

Вимагачі змусили жителя Київської області копати собі могилу
Фото: http://kobl.gp.gov.ua

У Київській області затримали трьох осіб, які викрали 23-річного хлопця і, вимагаючи 260 тисяч гривень, змусили його копати собі могилу.

Як повідомляють на сайті облпрокуратури, 24 січня двоє 30-річних чоловіків і один 22-річний проникли на територію домоволодіння у с. Гвоздів Васильківського району. Вони викрали 23-річного хлопця, перевезли його в підвальне приміщення сусіднього будинку, прив'язали за шию до батареї і били, вимагаючи гроші. Вранці 25 січня вони вивезли хлопця в ліс і змусили копати собі могилу.

Жертва злочинців погодився віддати гроші, але попросив поїхати у смт. Козин Обухівського району, щоб забрати їх у знайомого. Там хлопець попросив зупинити машину поруч із будинком, в якому нібито проживає знайомий, забіг у магазин і попросив викликати працівників правоохоронних органів.

Викрадачів затримали бійці КОРД, полку поліції спецпризначення і оперативники карного розшуку. Їм оголошено про підозру за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. У затриманих виявили зброю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram