ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 62 обстріли в п'ятницю

На маріупольському напрямі відбулося два бойових зіткнення.

У п'ятницю, 13 січня, бойовики на Донбасі 62 рази відкривали вогонь по українських позиціях, повідомляється в ранковому зведенні штабу АТО. В результаті бойових дій поранення отримав один боєць Збройних сил України.

На маріупольському напрямі з мінометів бойовики обстрілювали Широкине і Водяне. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Гнутове, Талаківку, Павлопіль, Водяне, Березове і Новотроїцьке. По Гнутовому неодноразово стріляли снайпери, а по Широкиному і Мар'їнці - БМП.

На донецькому напрямку по Верхньоторецькому стріляли з 122-мм артилерії і 82-мм мінометів. По Луганському, Північному, Зайцевому, Південному, Новгородському, Троїцькому, Кам'янці і Авдіївці - з гранатометів і стрілецької зброї. По Кам'янці вогонь вів снайпер.

На луганському напрямку з артилерії 152 і 122-мм бойовики вели вогонь по Новозванівці і Троїцькому. По Новоолександрівці, Новозванівці, Валуйському і Старому Айдару - з 120 і 82-мм мінометів. З гранатометів і стрілецької зброї окупанти обстрілювали наші позиції в районах Станиці Луганської, Новозванівки і Валуйського. По Кримському вогонь вів снайпер.

Крім того, повідомляється про два бойові зіткнення на маріупольському напрямі.

Увечері в п'ятницю в районі населеного пункту Трудівське під прикриттям вогню в бік українських військових вийшла диверсійна група бойовиків з семи чоловік. Зав'язався бій, в результаті якого одного бойовика вбито. При ньому виявлено документи, що підтверджують його причетність до незаконного збройного формування.

Приблизно в цей самий час в районі населеного пункту Петрівське висунулася диверсійна група з п'яти чоловік, але її змусили відступити прицільним вогнем. У бойовиків є втрати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram