ГоловнаСуспільствоПодії

Десятки українських туристів застрягли в транзитній зоні аеропорту в ОАЕ

Офіційна версія скасування рейсів - туман.

Десятки українських туристів застрягли в транзитній зоні аеропорту в ОАЕ
Фото: facebook.com/maryna.lukianova.5

Близько ста українських туристів застрягли в транзитній зоні аеропорту Шарджі в Об'єднаних Арабських Еміратів і третю добу не можуть повернутися до Києва через проблеми з авіакомпанією Air Arabia, повідомляє департамент консульської служби МЗС України.

Українські туристи, які відпочивали в Шрі-Ланці, спочатку 11 годин провели в аеропорту Коломбо, а здійснити пересадку в Шарджі не вдається досі.

"Вийти ми не можемо через відсутність візи. Квитків на інші рейси немає. Наші паспорти забрали для оформлення посадочних квитків, але поки що не повернули. Офіційна версія скасування рейсів - туман. Хоча ми прилетіли з Коломбо, небо було чистим. Інші літаки злітають, але рейси на Київ тримають в невіданні третю добу. Туроператор Join UP знав про проблему, але випхали нас в аеропорт, щоб не вирішувати питання. Посольство каже, що це проблеми авіакомпанії і вони допомогти не можуть. Люди в розпачі", - розповіла одна з пасажирок рейсу в коментарі "Сегодня".

"Українці все ще перебувають в міжнародному аеропорту Шарджа. Пояснення авіакомпанії Air Arabia причин затримки рейсу до Києва - суперечливі. Консульство України направило повторний запит Air Arabia з вимогою роз'яснити причини затримки рейсу. Консул знову виїхав в аеропорт Шарджі з метою врегулювання ситуації", - йдеться в фейсбуці консульського департаменту.

Тур було організовано оператором Join Up.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram