ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві до -1 градуса

Вночі та вранці обіцяють невеликий мокрий сніг.

Завтра в Києві до -1 градуса
Фото: Макс Требухов

24 грудня в Києві очікується мінлива хмарність, вночі та вранці невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі та вдень -1...+1 градус.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України мінлива хмарність, без істотних опадів, вночі та вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, на Закарпатті та Прикарпатті до -6 градусів, вдень -2...+4 градуси.

У Карпатах без істотних опадів, температура повітря вночі -3...-8 градусів, удень +2...-3 градуси.

У Моршині без істотних опадів, температура вночі -1...+1 градус, вдень +2...+4 градуси.

У Трускавці без істотних опадів, температура вночі -1...+1 градус, вдень +2...+4 градуси.

У Сваляві без істотних опадів, температура вночі -2...-4 градуси, удень -1...+1 градус.

На півночі України мінлива хмарність, вночі та вранці невеликий мокрий сніг, вдень без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі й удень +2...-4 градуси.

У центрі України мінлива хмарність, без істотних опадів, вночі та вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі й удень +2...-4 градуси.

На сході України мінлива хмарність, без істотних опадів, вночі та вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-9 градусів, удень +2...-3 градуси.

На півдні України мінлива хмарність, без істотних опадів, вночі та вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-6 градусів, удень +2...-4 градуси.

У Криму мінлива хмарність, без істотних опадів, вночі та вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...-6 градусів, удень +2...-3 градуси.

У Ялті без істотних опадів. Температура вночі 0...+2 градуси, +2...+4 градуси.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram