ГоловнаСуспільствоЖиття

Андрій Стріхарський: "Підтримка та розвиток дитячої творчості - наш обов'язок!" Новости компаний

Компанія "Статус Груп" підтримала проведення майстер-класу з живопису та сприйняття мистецтва для учнів школи-інтернату.

Андрій Стріхарський: "Підтримка та розвиток дитячої творчості - наш обов'язок!"

Всі без винятку діти потребують підтримки і розвитку своїх творчих здібностей. А для дітей з особливими потребами творчість має стати невід'ємною частиною повсякденного життя. Навчання різним методикам і технікам творчості дуже важливе для таких дітей, адже це сприяє їхньому самовираженню і розвитку.

Саме тому меценат Андрій Стріхарський, голова наглядової ради  девелоперської компанії "Статус Груп", підтримав проведення майстер-класу з живопису та сприйняття мистецтва для учнів школи-інтернату №12 у Дарницькому районі.

Як відомо, Андрій Стріхарський вже давно активно підтримує і всіляко допомагає програмам розвитку творчості в дитячих будинках і школах-інтернатах.

Голова Наглядової ради "Статус Групп" зазначив, що очолювана ним компанія є соціально відповідальною організацією, яка завжди дуже уважно ставилася до долі дітей. Він ще раз нагадав учасникам заходу, що чужих дітей не буває. І звичайні діти, і діти з особливими потребами потребують турботи та всебічної опіки. І якщо завдяки таким майстер-класами з арт-терапії можна хоч трохи допомогти цим дітям і вселити в них надію на нормальне здорове життя - його робота не буде марною.

Запрошені художні працівники розповіли дітям про мистецтво живопису і трохи привідкрили секрети своєї майстерності. Також дітям були передані для подальших занять сучасні матеріали для творчості: різнобарвна полімерна глина, різні фарби та інші речі для малювання, ліплення та інших захоплюючих занять.

Після закінчення майстер-класу кожна дитина отримала від Андрія Стріхарського солодкі презенти на честь прийдешніх новорічних свят.

Вихователі та педагоги школи теж не залишилися без "подарунка". Їм було презентовано новий рупор для того, щоб зручніше було збирати дітей на майданчику. Цей оригінальний подарунок був зустрінутий посмішками й оплесками учасників заходу .

І безсумнівно, що цей грудневий день, незважаючи на похмуру і сіру погоду за вікном, для вихованців інтернату №12 наповнився новими яскравими фарбами!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram