ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 24 рази обстріляли сили АТО на Донбасі

Найбільше пострілів зафіксовано на Маріупольському напрямку.

Бойовики 24 рази обстріляли сили АТО на Донбасі
Фото: cont.ws/post/91594

Протягом дня в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі зафіксовано 24 випадки відкриття вогню по позиціях військовослужбовців.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку бойовики порушили режим припинення вогню 14 разів. В районі Красногорівки і Павлопіля терористи відкривали вогонь з кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї. Поблизу Лебединського, Водяного обстріли продовжилися з мінометів калібру 120 мм, а в Широкиному, крім мінометів, - з озброєння БМП. В районі Михайлівки по укріпленням бійців АТО вели вогонь одночасно з мінометів 82 і 120 калібрів.

На Донецькому напрямку зафіксовано сім випадків порушення режиму тиші. В сторону підрозділів ЗСУ в районі Луганського і Авдіївки бойовики стріляли з гранатометів різних систем і кулеметів великого калібру, а також з мінометів калібру 82 мм.

На Луганському напрямку бойовики здійснили три збройні провокації. Неподалік Лопаскіного і Станиці Луганської терористи вели вогонь з гранатометів різних систем, а в Кримському - зі ствольної артилерії калібру 152 мм.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі не загинув і не був поранений жоден військовослужбовець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram