ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні АТО зафіксовано 22 обстріли з опівночі

По Кримському противник стріляв з мінометів 120-го калібру.

У зоні АТО зафіксовано 22 обстріли з опівночі
Фото: facebook.com/ato.news

У зоні проведення антитерористичної операції з півночі і до 18:00 неділі зафіксовано 22 випадки порушення режиму припинення вогню з боку бойовиків.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

Як повідомляють, на Маріупольському напрямку противник порушував "режим тиші" у районі Павлополя і Широкиного, обстрілюючи позиції українських військових із гранатометів, з кулеметів і стрілецької зброї, в районі Новозванівки - з кулеметів і стрілецької зброї, а біля Мар'їнки - зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку бойовики обстрілювали позиції ЗСУ поблизу Авдіївки з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї, а по Новгородському і Водяному вели вогонь зі стрілецької зброї.

На Луганському напрямку обстріли з боку окупантів із гранатометів, зенітної установки і стрілецької зброї зафіксовано в районі Станиці Луганської.

"По Новозванівці противник застосовував кулемети і стрілецьку зброю, а в районі Верхньоторецького вів вогонь зі стрілецької зброї. Позиції наших військ біля Кримського противник обстрілював з мінометів 120-го і 82-го калібру, а також з гранатометів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в суботу в результаті бойових дій на Донбасі з українських військових ніхто не загинув і не був поранений.

У неділю біля Кримського в Луганській області загинув офіцер 93-ї окремої механізованої бригади Мирослав Мисла.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram