ГоловнаСуспільствоОсвіта

В.о. ректора НАУ став заслужений працівник освіти Ісаєнко

Міністр освіти представила співробітникам ВНЗ нового керівника.

В.о. ректора НАУ став заслужений працівник освіти Ісаєнко
Национальный авиационный университет
Фото: nau.edu.ua

Делегація Міністерства освіти на чолі з міністром Лілією Гриневич відвідала Національний авіаційний університет і представила співробітникам нового керівника.

Про це повідомляють на сайті НАУ.

Виконувачем обов'язків ректора став заслужений працівник освіти Володимир Ісаєнко, доктор біологічних наук, професор і академік Академії наук вищої школи України. Він багато років пропрацював у НАУ, в тому числі на посаді директора одного з навчально-наукових інститутів.

Голова Міносвіти подякувала трудовому колективу НАУ за те, що їм вдалося утримати ситуацію в університеті і належно розпочати навчальний рік.

Особливу подяку міністр висловила проректору з навчальної та методичної роботи Тамарі Івановій, яка з кінця серпня тимчасово виконувала обов'язки ректора. Нагадаємо, колишнього в.о. ректора НАУ Володимира Харченка затримали на хабарі в розмірі 170 тис. євро. Під час обшуку вдома в Харченка прокуратура вилучила 5 млн гривень і 9 злитків золота. Його затримали під час отримання грошей 26 серпня, незабаром після цього його звільнили з посади. Суд відправив його під домашній арешт і зобов'язав носити електронний браслет.

Харченко очолював вуз із листопада 2015 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram