ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві попрощалися із загиблим заступником голови Адміністрації президента

Андрій Таранов загинув 18 вересня.

У Києві пройшла церемонія прощання із заступником голови Адміністрації президент Андрієм Тарановим, який загинув у результаті нещасного випадку 18 вересня.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, церемонія відбулася в Центральному будинку офіцерів на вулиці Грушевського. Попрощатися з Тарановим прийшли перші особи держави, в тому числі його начальник Ігор Райнін, прем'єр-міністр Володимир Гройсман, народні депутати, генпрокурор Юрій Луценко, головний військовий прокурор Анатолій Матіос, начальник Генштабу Віктор Муженко, голова Служби безпеки України Василь Грицак, голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе і інші.

Від Будинку офіцерів труну провезли на лафеті, прикріпленому до бронетранспортера, до Арсенальної площі, а потім на катафалку відвезли на Байкове кладовище.

Андрій Таранов загинув 18 вересня в районі Гаванського моста в Києві. Він катався на гідроциклі і врізався в баржу.

Таранов - генерал-майор, кавалер ордена "За мужність" ІІІ ступеня, нагород СБУ "Хрест Доблесті" ІІ та І ступеня, працював радником міністра доходів і зборів, з вересня 2014 року - перший заступник голови департаменту контррозвідки СБУ. У грудні 2014 року був призначений заступником голови Адміністрації президента, займався роботою силових органів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram