ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція опублікувала відео з місця вбивства в київській лікарні

За основною версією правоохоронців, вбивство було скоєно з метою пограбування.

Поліція опублікувала відео з місця вбивства в київській лікарні
Фото: ГУНП Киева

Поліція Києва опублікувала відео з місця вбивства в холі обласної лікарні на вулиці Багговутівській і назвала його можливу причину.

Загиблий - 34-річний мешканець Вінницької області, який останнім часом мешкав у Києві і займався валютними операціями на тіньовому ринку, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Як заявив начальник ГУНП в Києві Андрій Крищенко, за основною версією правоохоронців, вбивство було скоєно з метою пограбування.

Голова поліції Києва повідомив, що на тілі жертви було виявлено сім поранень, зловмисник забрав барсетку загиблого. Водночас гроші правоохоронці виявили в одязі жертви, тому вони вважають, що спроба пограбування була невдалою. На думку поліцейських, вбивця домовився з жертвою про зустріч з метою проведення обміну грошових коштів.

Поліція опитала жителів довколишніх будинків, медичних працівників, пацієнтів та відвідувачів лікарні. Зі слів свідків, вбивця - чоловік віком 40-50 років, худорлявої статури, зріст 180-190 см, у нього коротке волосся зі сивиною. Підозрюваний був одягнений у джинси темно-синього кольору, футболку в горизонтальну синьо-білу смужку і тримав чорну сумку, схожу на барсетку.

Правоохоронці відпрацювали шлях відходу підозрюваного, задіявши службових собак, однак це не дало результату.

Зловмисника продовжують розшукувати.

Відео з місця вбивства починається з 1:30.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram