ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики застосували "Гради" на Маріупольському напрямку

Від початку доби терористи 30 разів обстріляли позиції військових у зоні АТО.

Бойовики застосували "Гради" на Маріупольському напрямку
Фото: Макс Левин

Бойовики продовжують порушувати режим припинення вогню в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Сьогодні вони 30 разів відкривали вогонь по позиціях військових.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Донецькому напрямку із забороненої Мінськими домовленостями важкої артилерії терористи ще до світанку били по Невельському і Кераміку, застосувавши калібр 152 мм. Авдіївку півтори години обстрілювали із самохідних установок 122-міліметрового калібру, випустивши близько 80 снарядів. На ділянці Авдіївка - Луганське бойовики також активно використовували міномети 120-міліметрового і 82-міліметрового калібру, гранатомети і великокаліберні кулемети. У Луганському противник задіяв бойові машини піхоти і зенітні установки, поблизу Верхньоторецького теж застосував БМП, також тут проявив себе снайпер.

На Маріупольському напрямку по позиціях у Красногорівці бойовики били з "Градів". Широкине обстрілювали з мінометів, гранатометів і кулеметів великого калібру, в Красногорівці і Павлополі використовували міномети, а в Талаківці - стрілецьку зброю.

На Луганському напрямку з гранатометів обстріляли укріплення в Кримському, Новоолександрівці і Новозванівці.

Нагадаємо, за минулу добу в результаті бойових дій на Донбасі

один український військовослужбовець загинув, дев'ять отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram