ГоловнаСуспільствоПодії

Уночі в центрі Кременчука сталася бійка зі стріляниною

Потерпілого чоловіка доправили в лікарню.

Уночі в центрі Кременчука сталася бійка зі стріляниною
Фото: glavpost.com.ua

У центрі Кременчука вночі біля одного з розважальних центрів сталася стрілянина.

Про це повідомляють на сайті поліції.

Повідомлення про те, що в центрі міста чутно постріли надійшло близько 02:50. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. За вказаною адресою правоохоронці побачили чоловіка, який тікав і на ходу розбирав предмет, схожий на пістолет. Поліцейські наздогнали його і встановили обставини події.

"Поблизу одного з розважальних закладів Кременчука між двома місцевими жителями сталася сварка. Під час конфлікту 43-річний чоловік дістав із власного автомобіля пристрій для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями, і вистрілив у бік 31-річного опонента", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські вилучили пістолет, який, як з'ясувалося, був зареєстрований на 43-річного місцевого жителя в установленому порядку.

"Потерпілого доправили в лікарню з тілесними ушкодженнями у вигляді струсу головного мозку та черепно-мозкової травми", - уточнили правоохоронці.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 125 КК (умисне легке тілесне ушкодження) та статтею 296 (хуліганство).

Нагадаємо, в п'ятницю в київському ресторані конфлікт між відвідувачами закінчився стріляниною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram