ГоловнаСуспільствоПодії

Під Києвом 20-річний водій Mercedes збив насмерть скутериста (оновлено)

Після зіткнення дорогий позашляховик протаранив два авто і врізався у стовп.

У четвер у Києві на 26-му кілометрі Столичного шосе сталася ДТП за участю трьох автомобілів і моторолера, в якій загинув водій "двоколісного", повідомляє кореспондент LB.ua.

За розповідями очевидців, водій моторолера виїжджав з прилеглої дороги на Столичне шосе, нібито на зелений сигнал світлофора, і повертав ліворуч, у бік Обухова. Тим часом з боку Обухова в напрямку Києва на великій швидкості рухався позашляховик Mercedes. За словами свідків, водій Mercedes зустрічною об'їхав машини, які пригальмували на світлофорі, і на перехресті зіткнувся з моторолером. Після зіткнення Mercedes протаранив Honda Civic і Volkswagen Caddy, які стояли на світлофорі на зустрічній смузі, після чого врізався в електроопору. Водій моторолера, чоловік 1954 року народження, помер на місці аварії від отриманих травм. Його пасажира госпіталізували медики "швидкої допомоги". Інші учасники ДТП від госпіталізації відмовилися.

Обставини ДТП з'ясовує слідча група.

За даними ТСН, за кермом позашляховика перебував 20-річний онук генерала армії, екс-міністра внутрішніх справ, двічі голови СБУ й екс-віце-прем'єра (у 2007 році) Володимира Радченка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram