ГоловнаСуспільствоЖиття

Кличко пообіцяв запустити ще чотири фонтани на Русанівській набережній

Мер разом із дружиною Наталею подивилися шоу фонтанів.

Кличко пообіцяв запустити ще чотири фонтани на Русанівській набережній
Фото: facebook.com/merkieva

Мер Києва Віталій Кличко разом із дружиною Наталею відвідали в п'ятницю, 17 червня, Русанівську набережну, де подивилися шоу фонтанів, які міський голова відкривав до Дня Києва.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Дуже добре, що на Русанівці знову відновлені фонтани. Тепер вони працюють зі світломузичним шоу. Це тільки початок, ми збираємося встановити нову саунд-систему, яка зробить шоу ще яскравішим. По-друге, тут зараз працюють тільки чотири фонтани. Ми плануємо запустити ще стільки ж до кінця літа. Працюватимуть вісім фонтанів щодня влітку і подарують киянам позитивні емоції. Ми робимо все, щоб наше місто змінювалося, ставало ще красивішим і комфортнішим", - зазначив міський голова.

У КМДА нагадали, що висота фонтану на Русанівській набережній становить 30 метрів, він має кольорову підсвітку і музичний супровід. Кожні вихідні, о 21:00, тут відбуватиметься світломузичне шоу, а сам фонтан працюватиме в ранкові та вечірні години.

Нагадаємо, 28 травня 2016 року в Києві відбулося відкриття світломузичного фонтану на Русанівському каналі, яке приурочили до Дня міста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram