ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 41 раз обстріляли сили АТО на Донбасі

Найбільше обстрілів - на Маріупольському напрямку.

Бойовики 41 раз обстріляли сили АТО на Донбасі
Фото: Макс Левин

Бойовики продовжують обстрілювати позиції бійців антитерористичної операції на Донбасі. Зокрема за минулу добу було зафіксовано 41 обстріл, з яких 25 - на Маріупольському напрямку, 15 - на Донецькому і один - на Луганському.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку з великокаліберних кулеметів і гранатометів різних систем терористи обстріляли позиції в Мар'їнці, Красногорівці, Новотроїцькому, Тарамчуку і Талаківці, а із ЗУ-23-2 - у районі Березового.

О 22:00 з південно-західних околиць тимчасово окупованого Докучаєвська бойовики вели вогонь з мінометів калібру 120 мм у напрямку укріплень військових неподалік Новотроїцького та Березового. По мирних кварталах Красногорівки стріляли з танка.

На Донецькому напрямку сепаратисти з кулеметів великого калібру і гранатометів різних систем били по опорних пунктах поряд із Троїцьким, Авдіївкою, Новгородським і Зайцевим. Під Луганським бойовики також використовували БМП і важкі міномети. Там само активно діяли ворожі снайпери. Також позиції військових біля поблизу Авдіївки обстрілювали з мінометів калібру 82 мм.

На Луганському напрямку бойовики з гранатометів обстріляли позиції українських бійців у районі Новозванівки.

Нагадаємо, вчора в Мінську відбулося чергове засідання Контактної групи з питань Донбасу, під час якого Україна закликала розслідувати всі випадки обстрілу в зоні АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram