ГоловнаСуспільствоПодії

Суд заарештував власника будинку для людей похилого віку, що згорів

Приватного підприємця повідомили про підозру

Суд заарештував власника будинку для людей похилого віку, що згорів
Фото: runews.su

Броварський районний суд Київської області заарештував засновника будинку для людей похилого віку, під час пожежі в якому 29 травня загинули 17 осіб.

Про це повідомляє прокуратура Київської області.

Власника цього закладу повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України.

Нагадаємо, у ніч на неділю в будинку для людей похилого віку у с. Літочки Броварського району Київської області сталася пожежа. У будівлі перебувало 35 осіб. 18 людей вдалося врятувати, п'ять із них ушпиталено з опіками. На місці пожежі знайдено тіла 17 осіб - 16 пенсіонерів та медсестри.

Будинок-пансіонат сімейного типу для людей похилого віку "Рідне вогнище" знаходився у двоповерховій будівлі на території приватного домоволодіння.

Будинок для людей похилого віку організував приватний підприємець Олег Дмитренко. Він укладав зі старшими людьми договори на проживання. Ліжко-місце з доглядом обслуговуючого персоналу коштувало 6 тисяч гривень на місяць. Поліція перевіряє правомірність функціонування "Рідного вогнища".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram