ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики за минулу добу 20 разів обстріляли сили АТО, - штаб

Найбільше випадків порушення режиму тиші зафіксовано на маріупольському напрямі.

Бойовики за минулу добу 20 разів обстріляли сили АТО, - штаб
Фото: Макс Левин

У п'ятницю, 20 травня бойовики незаконних збройних формувань 20 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України.

Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.

"Противник активізував розвідувальну діяльність. Тільки за минулу добу зафіксовано 7 прольотів ворожих БПЛА, які проводили розвідку на Донецькому і Маріупольському напрямах", - йдеться в повідомленні.

З передмістя Донецька бойовики обстрілювали укріплення українських сил у районі Авдіївки та Опитного зі стрілецької зброї, гранатометів і 82-мм мінометів.

З такого ж озброєння терористи вели вогонь по опорних пунктах ЗСУ поблизу Зайцевого.

Найбільше бойовики порушували режим тиші на Маріупольському напрямку. По силах АТО в Широкино вони били з гранатометів і мінометів калібру 82 мм. У районі Новотроїцького та Павлопіля терористи обстрілювали українські позиції із зенітних установок і 120-мм мінометів. Поблизу Тарамчука ввечері знову вів вогонь снайпер.

На Луганщині біля Трьохізбенки укріплення сил АТО бойовики обстріляли з гранатометів, а в районі Новозванівки відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

З початку цієї доби бойовики вже не менш як 6 разів порушили перемир'я. На Луганщині і поблизу Маріуполя, а саме в районах Широкиного і Трьохізбенки вони вели вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів.

Нагадаємо, напередодні штаб АТО повідомляв про відносно стабільну ситуацію в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram