ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 16 разів обстріляли військових на Донбасі в суботу

Суттєво загострилася ситуація в Авдіївці.

Бойовики 16 разів обстріляли військових на Донбасі в суботу
Фото: facebook.com/ato.news/

Протягом минулої доби бойовики на Донбасі 16 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських військових.

Найскладніша ситуація, з ознаками суттєвого загострення, у Донецьку. Там українські підрозділи неподалік Авдіївки кілька разів інтенсивно обстріляли зі стрілецької зброї, гранатометів, великокаліберних кулеметів, мінометів калібрів 82 мм і 120 мм, повідомляє штаб АТО.

По позиціях військових на підступах до Мар'їнки вів прицільний вогонь ворожий снайпер. Там також противник застосовував і гранатомети.

По укріпленнях ЗСУ в районі селища Луганське біля Світлодарського водосховища бойовики відкривали вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і озброєння БМП.

Поблизу Широкиного на Маріупольському напрямку бандформування обстрілювали підрозділи ЗС України з 82-мм мінометів і гранатометів.

З опівночі неділі противник продовжив обстрілювати з гранатометів і стрілецької зброї позиції військових біля Авдіївки і Луганського.

Нагадаємо, за даними штабу АТО, сім військових отримали поранення на Донбасі в п'ятницю. Є також інформація про загибель 13 травня командира відділення взводу розвідки третього батальйону 28-ї одеської мехбригади сержанта Ігоря Коваленка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram