ГоловнаСуспільствоВійна

Доба в зоні АТО минула без втрат

У четвер на Донбасі були два бої з ДРГ.

Доба в зоні АТО минула без втрат
Фото: uacrisis.org

За минулу добу в результаті бойових дій на Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

Про це повідомив на брифінгу представник адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

На Луганському напрямку вчора було спокійно.

На Донецькому напрямку епіцентром бойових дій залишаються Авдіївка та її околиці. Противник 7 разів застосував міномети, а також бронетехніку - БМП-2 і танк. Сили АТО успішно відбили напад ворожої ДРГ у складі близько 10 бойовиків. Ще одна бойова сутичка відбулася на Світлодарській дузі поблизу с. Троїцьке, де українські війська також змусили відступити ворожу ДРГ. Біля Зайцевого різко активізувалися ворожі снайпери. Також мінометні обстріли відбулися в Луганському та Первомайському. Усього за минулу добу на Донецькому напрямку зафіксовано 31 ворожий обстріл і дві бойові сутички.

На Маріупольському напрямку бойовики здійснили два мінометні обстріли - поблизу Гнутового і Широкиного. У Мар'їнці противник вів снайперський вогонь у бік КПВВ. Також ворожі провокації зафіксовано на інших ділянках фронту - зокрема в Красногорівці і Талаківці. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку зафіксовано 14 ворожих обстрілів.

Нагадаємо, у четвер бойовики на Донбасі 47 разів обстріляли позиції сил АТО.

У середу на Донбасі загинув один український військовий, він підірвався на вибуховому пристрої біля Новотошківського Луганської області. Ще одного бійця поранено внаслідок підриву біля селища Штормове Луганської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram