ГоловнаСуспільствоЖиття

Дорогу Одеса-Рені почнуть ремонтувати в квітні

91,8 млн грн на будівництво дороги отримали за рахунок перевиконання плану Одеською митницею

Дорогу Одеса-Рені почнуть ремонтувати в квітні

Відновлювальні роботи дороги Одеса-Рені почнуться вже на початку квітня. Про це повідомив голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі на своїй сторінці в Фейсбуці, коментуючи заяву ппрем'єр-міністра Арсенія Яценюка про неефективність Одеської митниці.

"Яценюк у черговий раз заявив, що Одеська митниця не ефективна і не перевиконує план, вважаючи за краще ігнорувати той факт, що тільки за перші місяці 2016 року Одеська митниця перевиконала план на 183,6 млн. грн,  з яких 50%, тобто 91,8 млн. грн, пішли на будівництво дороги Одеса-Рені. Відновлювальні роботи розпочнуться вже на початку квітня", - написав Саакашвілі.

За словами голови Одеської ОДА, ефективність роботи митниці у всьому світі характеризується швидкістю проходження контролю, часом для оформлення документів, спрощенням процедур для бізнесу та виявленням правопорушників.

"Одеська митниця зуміла довести всій Україні, що можна працювати без хабарів і на благо України, а не корупціонерів", - зазначив Саакашвілі.

Нагадаємо, Михайло Саакашвілі відмовився дотримуватися прийнятого Кабміном кодексу етики для державних службовців, який забороняє критикувати владу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram