ГоловнаСуспільствоЖиття

АМКУ порушив справу проти ПриватБанку

ПриватБанк не надав інформації, в тому числі тієї, яка містить банківську таємницю

АМКУ порушив справу проти ПриватБанку
Фото: www.rbc.ua

Антимонопольний комітет України порушив справу проти ПАТ КБ "ПриватБанк", інформує прес-служба відомства.

Згідно з повідомленням, АМКУ скеровував вимоги ПАТ КБ "ПриватБанк" щодо надання інформації, в тому числі тієї, яка містить банківську таємницю. Однак ПАТ КБ "ПриватБанк" відмовив у наданні такої інформації. У зв'язку з цим комітет порушив справу про неподання ПАТ КБ "ПриватБанк" інформації Антимонопольному комітету України.

Розслідування АМКУ проводить у справі, розпочатій за ознаками вчинення ПАТ "Укртатнафта", ПАТ "НПК-Галичина", ТОВ "Галнафта", ТОВ "ТД "Прикарпаттянафтотрейд", ТОВ "Котлас", "Полігональ", ТОВ "Гарант-УТН" порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів аукціонів із продажу нафти сирої і газового конденсату, а також у справі за ознаками вчинення ТОВ "Укргеоекологія" і ТОВ НВП "Укргазгеоавтоматика" порушення у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

Нагадаємо, 24 лютого Антимонопольний комітет України визнав подорожчання гречки ринковим. При цьому АМКУ не знайшов підтвердження інформації про подорожчання крупи гречаної до 40-50 грн. Раніше про таке підвищення написала низка українських мережевих видань.

.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram