ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві у клієнтів "міняйл" невідомі відібрали 25 тис. доларів

Пограбування сталося біля станції метро "Чернігівська"

У Києві у клієнтів "міняйл" невідомі відібрали 25 тис. доларів
Фото: sbu.gov.ua

Київська поліція розшукує зловмисників, які відібрали 25 тисяч доларів у пасажирів автомобіля, котрі збиралися обміняти валюту на "чорному ринку" за вигідним курсом.

Про це пише УНН з посиланням на свої джерела в поліції.

"Двоє невідомих підбігли до автомобіля "Хюндай", розбили лобове скло і, погрожуючи пістолетом пасажирам автомобіля, відкрито заволоділи коштами в сумі 25 тис. дол. США. Зазначені кошти постраждалі мали намір обміняти за вигідним курсом у невстановленої наразі слідством особи, з якою домовилися зустрітися. За цим фактом Дніпровське управління поліції відкрило кримінальне провадження за ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України, тобто за фактом розбою", - повідомили в поліції.

Напад стався неподалік від станції метро "Чернігівська" біля будинку на вулиці Червоногвардійська, 4а (навпроти гіпермаркету "Новус").

Нагадаємо, що два тижні тому на Видубичах у киянина під час обміну валюти відібрали 4800 доларів.

Через адміністративні обмеження, введені Нацбанком, українці все частіше вдаються до обміну валюти на чорному ринку. Час від часу у зведеннях правоохоронців трапляються відомості про грабунок і шахрайство, які там відбуваються.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram