ГоловнаСуспільствоЖиття

На Закарпатті спецназівців залишили без їжі

В АТО бійців годували "набагато краще, ніж удома"

На Закарпатті спецназівців залишили без їжі
Фото: Макс Левин

Увечері 4 лютого начальник головного управління Національної поліції в Закарпатській області Сергій Князєв відвідав бійців роти особливого призначення, які тренуються і виконують вправи на словацькому кордоні. Виявилося, що у спецназівців, окрім чаю, нічого їсти.

Про це інформує прес-служба ГУ НП у Закарпатській області.

Згідно з повідомленням, у зв'язку з цим Сергій Князєв уранці 5 лютого викликає на відверту розмову всіх відповідальних.

"Сніданок" 5 лютого для начальника управління тилового забезпечення з усіма заступниками та начальників Великоберезнянського, Перечинського та Ужгородського відділків поліції обіцяє бути "гарячим", - сказано в повідомленні. - Найбільше буде запитань до заступника по тилу, відповідального за забезпечення роти бійців особливого призначення".

Як наголошено в повідомленні, всі бійці роти спецпризначення були на сході, брали участь в антитерористичній операції, "але навіть там їх годували набагато краще, ніж удома". Тут в їхньому меню був тільки чай і банка квасолі ... на двох".

Фото: прес-служба ГУ Нацполіції в Закарпатській області

Сергій Князєв "попросив" відповідальних за забезпечення спецназівців розділити з бійцями сніданок, а точніше - чаювання, і надати пропозиції щодо подальшого меню поліцейських.

Нагадаємо, 1 лютого в Ужгороді співробітник ГУ Національної поліції в Закарпатській області на службовому авто збив перехожого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram