ГоловнаСуспільствоЖиття

У Севастополі намірилися відновити пам'ятник Сталіну

Зведення пам'ятника місцевий осередок КПРФ візьме на себе

У Севастополі намірилися відновити пам'ятник Сталіну
Фото: reporter.zp.ua

Комуністи окупованого Севастополя мають намір відновити пам'ятник комуністичному вождю і радянському диктатору Йосифу Сталіну на Привокзальній площі міста.

Про це інформують Новости Крыма.

Відповідна резолюція була озвучена на мітингу комуністів біля пам'ятника Леніну на Міському пагорбі, приуроченому до 95-ї річниці з дня смерті вождя Жовтневої революції.

Голова місцевого осередку КПРФ Василь Пархоменко заявив, що комуністи провели письмове опитування жителів на предмет ставлення севастопольців до відновлення пам'ятника Сталіну на Привокзальній площі міста.

"З 10 225 опитаних громадян міста Севастополя 9 760 висловилися за відновлення пам'ятника І. В. Сталіну в нашому місті, що становить 95% із тих, хто взяв участь у голосуванні", - йдеться в резолюції комуністів.

Комуністи особливо звернули увагу "губернатора" Сергія Меняйла на той факт, що Сталін створив таку країну, якої остерігалися і Європа, і США.

Також було зазначено, що зведення пам'ятника місцевий осередок КПРФ візьме на себе.

Відповідне звернення від імені Пархоменка було направлено на ім'я "губернатора" Меняйла.

Нагадаємо, в грудні 2015 року в окупованому Луганську бойовики ДНР разом з делегацією з Росії відкрили пам'ятник Йосифу Сталіну. Бюст радянському лідеру встановлено на території офісу так званого "Союзу комуністів Луганщини" в Кам'янобродському районі міста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram