ГоловнаСуспільствоЖиття

В'їзд до Києва вантажівок поновлюється після нічного снігопаду

Столицю занесло снігом, рух великих авто було обмежено.

В'їзд до Києва вантажівок поновлюється після нічного снігопаду
Архивное фото
Фото: EPA/UPG

З 9:30 ранку 16 січня поступово відновлюється в'їзд великогабаритного транспорту до Києва. Про це повідомляють в управлінні з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА.

За словами начальника управління Романа Ткачука, на всіх основних в'їздах до столиці залишаються чергувати бригади фахівців, які до 11:00 будуть здійснювати моніторинг руху транспорту з метою недопущення заторів на дорогах Києва.

У місті тривають роботи з прибирання снігу на дорогах. Працює 281 одиниця спецтехніки КП «Київавтодор», у тому числі - 257 снігоприбиральних машин. Крім того, для очищення столиці від снігу задіяні майже дві сотні техніки ЖЕКів.

Міська влада в черговий раз наполегливо просить жителів за можливості не використовувати для поїздок власні авто під час інтенсивних снігопадів, а користуватися послугами громадського транспорту. Це сприятиме більш оперативному та якісному прибиранні доріг.

Крім того, фахівці звертаються до водіїв з проханням не паркувати машини в місцях, де вони будуть заважати роботі комунальників.

За прогнозами Гідрометцентру, в суботу в Києві з ночі - снігопад, приріст висоти снігового покриву - 10-15 см, хуртовина, пориви південно-східного вітру 15-18 м/с, на дорогах ожеледиця.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram