ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд узяв під варту винуватця смертельної ДТП біля "Лівобережної"

Як альтернативу визначено заставу в розмірі 137,8 тис. грн

Суд узяв під варту винуватця смертельної ДТП біля "Лівобережної"
Фото: твиттер Авто Киев

Шевченківський районний суд міста Києва обрав для Станіслава Толстошеєва, який влаштував смертельну ДТП у Києві, запобіжний захід у вигляді утримання під вартою і як альтернативу визначив заставу в розмірі 137,8 тис. грн.

Про це інформує 112.ua.

"Суддя частково задовольнила клопотання держобвинувачення, обравши запобіжний захід Станіславу Толстошеєву у вигляді утримання під вартою до 13 лютого 2016 року. Однак у сім'ї Толстошеєва є можливість внести заставу, її розмір повинен становити 137 тис. 800 грн", - зазначив він.

"Після самого засідання ми підійшли до прокурорів. На запитання, чи задоволені вони рішенням суду, ті відповіли, що так. На запитання до самого Толстошеєва, як він почувається, той прокоментував, що в нього поганий стан здоров'я зараз. Також ми поспілкувалися з його батьками, а саме з мамою. На запитання, чи є в їхньої сім'ї кошти на заставу, вона відповіла, що поки що таких грошей немає, але зробить усе, щоб її син не сидів у СІЗО. Радше за все, за словами прокурорів, Станіслава Толстошеєва відправлять до Лук'янівського СІЗО", - повідомив кореспондент телеканалу.

Тим часом журналіст телеканалу СТБ Олена Лунькова в Фейсбуці повідомила: "Сам Толстошеєв молодший уперше прокоментував ДТП.

Фото: Alyona Lun'kova

"Я знепритомнів, уперше в житті. Я нічого не пам'ятаю. Я не знаю чому. Я зробив це ненавмисно! І дуже шкодую, якби тільки можна було все повернути назад, хотілося б цього уникнути".

Стверджує, що в день аварії не пив і наркотиків не вживав.

"Я не монах, я молодий чоловік! Вів абсолютно нормальний спосіб життя. І, незважаючи на вроджену ваду серця, міг дозволити собі випити і ще дещо..."

Нагадаємо, 9 січня Толстошеєв білим "Мерседесом" в'їхав у фасад стоматологічної клініки біля метро "Лівобережна" в Києві, збивши на смерть 62-річну жінку. За словами свідків, водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Сам 21-річний син бізнесмена з Дружківки стверджує, що в нього стався напад епілепсії.

Толстошеєву висунули підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram