ГоловнаСуспільствоЖиття

Корбан відмовився від медичних операцій в інституті Амосова

Співробітники СБУ, ГПУ і машини поліції заблокували виїзд "швидкої" з Корбаном із території суду

Лідер партії УКРОП Геннадій Корбан відмовився від будь-яких медичних операцій в Інституті серцево-судинної хірургії ім. Амосова в Києві.

Про це у Фейсбуці повідомила прес-секретар партії Євгенія Кравчук.

Захисники Геннадія Корбана просили доставити його до будь-якої кардіологічної лікарні, за винятком Інституту серцево-суд...

Опубліковано Yevheniya Kravchuk 27 грудня 2015 р.

За її словами, захист Корбана просив доправити його в будь-яку кардіологічну лікарню, крім Інституту серцево-судинної хірургії імені Миколи Амосова.

"Я офіційно заявляю, що мій клієнт відмовляється від будь-яких медичних операцій в інституті Амосова", - заявила на суді адвокат Оксана Томчук.

Як повідомила Кравчук, з будівлі суду політика вивезли. Біля центрального входу суду відбулася словесна перепалка між правоохоронцями та нардепами. "Швидка" з політиком залишається біля Дніпровського райсуду.

Згодом прес-секретар партії повідомила, що співробітники Служби безпеки України, ГПУ і машини поліції заблокували виїзд "швидкої", в якій перебуває Геннадій Корбан, до медичного закладу з території Дніпровського суду. Корбану стало гірше, підвищився тиск, лікарі "швидкої" наполягають на негайній госпіталізації. Нардепи намагаються забезпечити виїзд автомобіля.

ВАЖЛИВОПрацівники Служби безпеки України, ГПУ та машини поліції заблокували виїзд «швидкої», в якій перебуває Геннадій ...

Опубліковано Yevheniya Kravchuk 27 грудня 2015 р.

Нагадаємо, 27 грудня Дніпровський районний суд Києва продовжив розгляд зміни запобіжного заходу для лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана. Підсудного доправили в зал засідань з Інституту серцево-судинної хірургії ім. Амосова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram