ГоловнаСуспільствоПодії

На станції "Київ-Московський" троє студентів впали з мосту на вагон поїзда

Юнаки вижили, але отримали опіки від високовольтного дроту.

У четвер ввечері в Києві на залізничній станції "Київ-Московський" троє студентів отримали серйозні опіки після того, як упали з мосту на вагон поїзда і зачепили при цьому високовольтний дріт. Про це повідомив кореспондент LB.ua. За наявною інформацією, вони поверталися в гуртожиток пішохідним мостовим переходом над залізничними коліями, коли один зі студентів навіщось заліз на поручні і почав падати. Його товариш спробував утримати його, а третій - спробував утримати обох.

У результаті всі троє впали на дах вагона товарного потяга, що стояв під мостом, зачепивши при цьому високовольтний дріт під напругою 27 тис. вольт.

Усі троє вижили, відбулися опіками різного ступеня тяжкості. Двоє з них змогли самостійно спуститися на землю і пройти з медиками в машину швидкої допомоги. Щоб дістати третього з даху вагона, знадобилася допомога рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, в березні 15-річний учень столичної школи разом із товаришем розфарбовував вагон, після чого один із них заліз на дах, щоб сфотографуватися. В результаті отримав сильний удар струмом. Від отриманих травм помер на місці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram